Contact

Kosovo Philharmonic

T:   +383 38 244 939

M:  +383 44 454 427 +383 44 555 404

A:  Sylejman Vokshi 19

       10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

E:   info@filharmoniaekosoves.com

F:   filharmoniaks

I :   kosovophilharmonic

Director:

BAKI JASHARI

bjashari@hotmail.com 

Organizator:

DARDAN NOKA SELIMAJ

dardanselimaj@gmail.com

To withdraw tickets for the concerts and activities of the Kosovo Philharmony, please contact directly the Kosovo Philharmonic facility or call us on:

+ 383 38 244 938

Objects in which the regular concert activity of the Kosovo Philharmony takes place

Pallati i Rinisë, Kulturës dhe i Sporteve 

Salla e Kuqe

Luan Haradinaj pn-10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Kisha “Shën Ndou”

Imzot Nikë Prela pn

10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Katedralja “Nënë Tereza”

Bulevardi Bill Klinton pn 

10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Pallati i Rinisë, Kulturës dhe i Sporteve - Salla e Kuqe

Objektet në të cilat zhvillohet aktiviteti i rregullt i koncerteve të Filharmonisë së Kosovës

Kisha "Shën Ndou"

Objektet në të cilat zhvillohet aktiviteti i rregullt i koncerteve të Filharmonisë së Kosovës

Katedralja "Nënë Tereza"

Objektet në të cilat zhvillohet aktiviteti i rregullt i koncerteve të Filharmonisë së Kosovës

X