Koncerte

Nuk ka ndonjë ngjarje për këtë kohë

Për tërheqjen e biletave për koncertet dhe aktivitetet e Filharmonisë së Kosovës drejtohuni direkt në objektin e Filharmonisë së Kosovës ose në numrin e telefonit:

+383 38 244 938

X